Magento ökar i popularitet

Magento växer allt mer som e-handelslösning, och särskilt i Norden vinner systemet allt mer användare och popularitet.
För den som har en nystartad e-butik, eller är i uppstartsfarsen av en, är det väldigt skönt att veta att man har en webblösning som har följande fördelar:

– Lätt att administrera. Vad är viktigare för en nystartad webbutik än att vara lätt att använda för ägaren? I början på drivandet av en verksamhet är det så mycket som måste klaffa. Det sista man vill behöva göra är att slita sitt hår över svåradministrerade e-handelslösningar.

-Värt sitt pris. Magento är sannolikt den mest prisvärda e-handelslösningen på marknaden, och det är troligen ett av huvudskälen till att det är så många som använder den idag.

– Populärt och användarvänligt för kunder

– Finns på svenska. Det är för många betydligt lättare att sätta upp och driva en webbutik på sitt eget språk.

– Har support på svenska. Det är inte kul att ha en webblösning som fallerar (om det nu någon gång i historien har hänt med Magento), och så är kundtjänsten bara öppen på amerikansk tid, eller kräver att all text.

Ifall man vill ha fler tips kring e-handelslösningar för den webbutik man har i åtanke, så finns det rikligt med läsning på internet. Vill man ha mer information om just Magento kan man lära sig mer hos exempelvis Vaimo.