iPhone 8 lik sin föregångare

Är du en av dem som är sugen på att införskaffa en ny iPhone? Eller funderar du på att byta från ett annat märke till just Apple och är intresserad av en av deras nya modeller? Oavsett så får du här information om Apples iPhone 8, hur den presterat i tester och varför den förmodligen säljer sämre än äldre modeller.

Om du är intresserad av iPhone 8, eller vilken annan telefon som helst, så råder vi dig att läsa på om telefonen innan inköp för att dess om dess egenskaper lockar dig, och för att se vad andra tycker. Skaffa även riktigt bra tillbehör, kolla tillexempel in iphone 8 tillbehör hos phonelife.

Vem väljer iPhone 8?

Förmodligen är de flesta som bestämmer sig för att köpa en iPhone 8 redan trogna användare av iPhone sedan innan. iPhone modell 8 bjuder inte på några större överraskningar. Det är förmodligen därför som inga Samsunganvändare lockas över till andra sidan för just denna telefon i alla fall. När man startar upp telefonen är det en välbekant syn som det bjuds på. Men det är en del förbättringar som gjorts. Bland annat kan telefonen laddas trådlöst, kameran är bättre och det är bättre färgåtergivning i skärmen, skriver mobil.se i en artikel. Men hur bra är telefonen egentligen? Prestandan är det definitivt inget fel på, den får fem av fem getingar, totalt får mobilen 4 stycken getingar av Expressen, där du kan läsa mer om testbetyget.

Men mobilen säljer sämre än S-modeller

Hur kan detta komma sig? Förmodligen beror det på att många kunder vill vänta på nya iPhone X. Procentuellt står iPhone 8 och 8 Plus av en mycket mindre del av försäljningen än andra modeller, skriver MacWorld.

”Förra året stod Iphone 7 och 7 Plus för omkring 45 procent av Iphone-försäljningen i september. Som jämförelse ser Iphone 8 och 8 Plus ut att ha omkring 17 procent av försäljningen.”