Apple satsar på guld

När det kommer till snygg och stilren design så finns det inte många företag som kommer upp i samma snygga liga som företaget Apple. Nu satsar de stort på att guld ska bli den nya trendfärgen. 

11344580-iphone-6-goldMånga som har en appleprodukt har oftast fler. Detta då man ser sig lite som en familj alla som har en appleprodukt och då vill man gärna inte gå över till någon annan konkurrent. Satsar man på Apple får man en otroligt snygg design då de vill sälja på en helheten och nu satsar det tsort på att få oss att älska guld – den vinnande färgen.

Guld är det nya svarta

”Det finns en gnagande rädsla att guld håller på att bli ett mormorssmycke. Att se det användas i ett så slående modernt sammanhang måste vara positivt för dess image”

Citatet kommer från Neil Meader och går att finna i artikeln på Dagens Industri. För guld höll på att åka ur tiden men nu hoppas både Apple och många guldhandlare att företaget ska vända på den trenden med hjälp av deras snygga produkter. De har lanserat en snygg klocka i guld men den produkt som kommer slå mest är nog den nya Mac Booken som är tunnare än en Mac Book Air. Att den kommer i guld kommer få många trendtroll att gå i taket och vilja slå till. Inte bara för att den är snygg utan även för att visa upp att man har den senaste datorn. Självklart bör man till denna ha en bra datorväska och mer om vad man ska välja finner du här där vi väger för och nackdelar.